Linus blev 6:a i söndagens kval i Mantorp

Publicerat: 12:17 den 2 oktober, 2011 av Jonas

Dagens kval i Mantorp gick lite bättre för Linus del, än vad det gjorde under lördagen. Efter gårdagen så har det mekats och donats för att få hojen i topptrim inför idag. Det blev en 6:e plats i kvalet, trots att han fortfarande hade problem med fjädringen.

Gårdagens SM-race i Mantorp var Linus första riktiga pass med den nya hojen vilket också innebar att de knappt hade hunnit göra några justeringar på motorcykeln och då gick det som det gick.

I dagens kval så tyckte Linus att det fortfarande inte riktigt stämde överrens och troligen var det fjädringen bak som var problemet, återigen.

Linus säger själv att det fortfarande var mycket bättre än i går och det visar tiderna också när Linus satte nytt personbästa med tiden 1:27,2 och kvalade som sexa, trots sina problem.

Så lite justeringar på fjädringen behövs inför det kommande racet i Mantorp med start 14:20 och som avslutar SM-sängongen 2011.

Att tillägga är att de även testade att montera två kameror, en fram och en bak, och förhoppningsvis kommer vi ha möjlighet att publicera filmerna på siten inom en snar framtid.