Linus gjorde sin bästa körning för året!

Publicerat: 17:46 den 6 september, 2011 av Filip

Så nu var finalen på Karlskoga färdig körd. Helgen har varit mycket lyckad för oss och Linus körde verkligen super bra alla pass han körde!

På fredagen så var de två 25 minuters pass det första passet var torrt och Linus åkte 1.12.3 utan några större svårigheter. På det andra passets så kom dem inte mer än ett halvt varv förens det började regna och de va bara åka in och byta te regndäck. Linus han aldrig riktigt få upp nåt riktigt flytt i regnet men visste att han hade mer och ge ifall mer regn skulle komma.

Lördag: kval1 gick mycket bra Linus så länge som 3:a men på sista varvet så tog Gulliksen sig för bi med endast 1 tiondel, lite surt men Linus start ändå som 4:a vilket han var mycket nöjd med. Till racet så var Linus riktigt laddad och nya däck satt på hojen. Linus fick en mycket bra start och låg och fajtades med Linus Harrysson och Emil Meyer Petersen nästan hela racet om 2:a platsen när de va två var kvar gick tyvärr Emil omkull och Linus körde in på en 3:e plats endast 16 hundradelar bakom Linus Harrysson Linus körde även nytt personbästa med tiden 1.10.7 nästan en sekund bättre en hans förra!, vann gjorde Henning Flathaug.

Söndag Linus var nu ännu mera laddad efter gårdagens race som gick så bra så på kvalet så låg han ute och pressade riktigt hårt och knep på slutet av kvalet Pole Postion med tiden 1.10.4 så en liten puts på personbästa igen! Till racet la vi på ett nytt framdäck, men vi fick tyvärr inte tag i ett nytt bak däck. Linus kom inte iväg bra alls och var nere på en 7:e plats och vände sen började jakten på täten men tyvärr kunde han inte riktigt köra ikapp dem då bakdäcket tog slut men han lyckades ändå köra in på en 4:e plats.

Vi är helt otroligt nöjda med helgen och vi ser nu verkligen fram emot Mantorp som är den 1-2 oktober, då ska Linus försöka stå på pallen igen ;)

// Filip