Pro Superbike ännu otydligt upplägg

Publicerat: 01:20 den 24 januari, 2012 av Sara

Nu börjar nyheterna om vilka förare som ska köra för vilket team i årets omgång av Pro Superbike strömma ut. Men fortfarande är inte hela tävlingsschemat för Pro Superbike 2012 fastställt. Dock finns det hopp om ett klargörande inom kort då STCC utlyst ett informationsmöte den 28 januari. Där ska, enligt uppgift från deras egen hemsida, upplägget av säsongen 2012 presenteras. Detta ser vi fram emot och hoppas på en bra säsong 2012 i Pro Superbike.

Igår rapporterade Highsider att Filip Backlund ska samarbeta med Team Cavalli och byter sin Suzuki mot en Kawasaki. Highsider meddelade också att Fredrik Watz kommer köra för Pejer AIP racing i årets Pro Superbike, men med reservation för att om årets Pro Superbike inte kommer innehålla mer än fyra tävlingshelger så blir det inget samarbete dem emellan.

Om det blir mer än fyra tävlingshelger återstår som sagt att se, och den 28 januari hoppas vi att vi vet mer om saken. Läs gärna STCC:s meddelande om informationsmötet på deras egen hemsida här.