Pro Superbike och CIV i kalendern

Publicerat: 16:44 den 10 februari, 2012 av Sara

Kalendern för 2012 års tävlingar i roadracing har uppdaterats. I slutet på januari i samband med MCmässan offentliggjordes årets schema i Pro Superbike. Totalt blir det sju tävlingshelger och en tävlingsdag 2012 i Pro Superbike. Fyra av helgerna körs i samband med STCC, de andra tävlingarna går av stapeln tillsammans med SMserien. Alla datum för Pro Superbike hittar du under fliken kalender.

CIV 2012

I kalendern har vi också lagt till det italienska mästerskapet i roadracing, CIV. Tävlingsserien startar den 25 mars på Mugello och avslutas den 14:e oktober på motorbanan Vallelunga. Det blir totalt åtta racedagar i 2012 års upplaga av CIV. Hela schemat hittar ni i roadracing och MC eventkalendern.

Oklarheter kring NM och SM

Just nu är det fortfarande oklart om det blir något nordiskt mästerskap i roadracing och hur upplägget i så fall kommer att se ut. I kalendern har vi dock valt att lägga in preliminära datum för NM. Dessutom verkar det oklart om tävlingshelgen på Mantorp som är finalhelg i SM kommer att bli av. Vi uppdaterar så fort vi vet mer om NM och SM, men just nu har vi alltså valt att behålla datumen i kalendern tills vidare.