Synliggöra våra samarbetspartners i depåtältet

Publicerat: 11:55 den 4 februari, 2012 av Sara

Vi har länge funderat över hur vi bättre kan exponera våra sponsorer i depåtältet. Och efter mycket funderande gjorde vi slag i saken och försökte skapa en skärmvägg där vi kan låta våra samarbetspartners synas.

En viktig faktor att ta hänsyn till i konstruktionen har varit vikten. Eftersom det redan är mängder med saker som måste med till tävlingarna var det viktigt att skärmväggen inte vägde för mycket. Tillslut blev den såhär:

Skärmväggen
Skärmväggen (klicka för större bild)

När säsongen sedan börjar närma sig får vi besluta om vi ska klistra upp sponsorernas dekaler direkt på väggen, eller om vi ska beställa tryck på tyg eller papper och sen spänna upp mot skärmväggen. Vi hoppas att detta kommer öka våra samarbetspartners synlighet även utanför banan, samtidigt som det ser trevligt ut. Tanken är också att vi på baksidan av väggen ska kunna ha lite förvaring av sådant som inte behöver synas.

Fötterna saknas dock, vi har ännu inte kommit till någon lösning om hur vi ska få den att stå på egna ben. Vi vill att den ska stå helt rakt och inte behöva vikas. Men till säsongsstart hoppas vi att det är löst!

Nu får vi fundera över hur vi ska gå vidare med fotstödet och andra projekt inför säsongsstart.